Taxe Brasov > Informatii > Formulare online > Persoane juridice  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Persoane juridice

Tipar Font - Font +
Taxe Brasov > Informatii > Formulare online > Persoane juridice

 Persoane juridice

Anexa taxa afisaj reclama si publicitateUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridiceUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Cerere privind comunicarea online a actelor PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
cerere scutire impozit cladiri 25 pjUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
cerere scutire impozit cladiri 50 pjUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
CERERE vizare abonamentelor bilete spectacoleUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Contract de instrainare - dobandire a unui mijloc de transport PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie decont privind sumele incasate reprezentand taxa speciala pt promovarea turistica a municipiului BrasovUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului asupra mijloacelor de transport - PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului asupra mijloacelor de transport marfa peste 12 tone - PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe cladiri la persoane juridiceUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de transport pe apa - PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren la persoane juridiceUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea taxei pe servicii de reclama si publicitate pentru persoane juridiceUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie fiscala pentru stabilirea taxei pentru afisaj in scop de reclama si publicitate 2016 - PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Declaratie taxa salvamontUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 005 - declaratie fiscala decizie impunere stabilire impozit mijloace de transport (vehicule inregistrate)Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 01 - Proces verbal de adjudecare pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 02 - Proces verbal de adjudecare pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 027 - Declaratie pentru scoaterea din evidenta a mijloacelor de transportUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 028-declaratie-decont privind sumele incasate reprezentand taxa hotelieraUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 029-decont lunar impozit pe spectacoleUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 058-cerere compensare 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 059-cerere restituire 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 070 - Proces verbal privind calculul sumelor prevazute prin titlul executoriuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 084 - Proces verbal de sechestru asupra bunurilor mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 085 - Proces verbal de sechestru asupra bunurilor imobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 086 - Proces verbal de numire a administratorului sechestruUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 087 - Proces verbal de sechestru asiguratoriu pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 088 - Proces verbal de sechestru asiguratoriu pentru bunuri imobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 090 - Anuntul privind vanzarea pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 091 - Anuntul privind vanzarea pentru bunuri imobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 092 - Proces verbal de licitatie pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 093 - Proces verbal de licitatie pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 096 - Proces verbal privind eliberarea sau distribuirea sumei rezultate din executarea silitaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 097 - Cerere pentru trecerea in proprietatea publica a statului a bunurilor imobile supuse executarii siliteUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 098 - Proces verbal pentru trecerea in proprietatea publica a statului a bunurilor imobile supuse executarii siliteUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 100 - Proces verbal de declarare a starii de insolvabilitateUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 101 - Proces verbal de transfer al obligatiilor fiscale inregistrate de debitorul declarat insolvabilUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 102 - Proces verbal de scadere din evidenta a obligatiilor fiscaleUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 107 - Anexa la Declaratie cladiri Persoane JuridiceUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
ITL 108 - Anexa la Declaratie teren Persoane JuridiceUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Model completare declaratii cladiri PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
model Imputernicire-PJUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Contact Municipiul Brasov
Directia Fiscala Brasov
Adresa :
Str.Dorobantilor nr. 4
Telefon :
0268.474440,
0368.450178,
0368.450179
Fax :
0268 – 410540
E-mail :
dirfiscala@dfbv.ro
CF :
14929823
Cautare Google

Link-uriCoduri postale
Pagini Aurii

© Copyright taxe.brasovcity.ro - 2009. Toate drepturile rezervate

Powered by: INDUSTRIAL SOFTWARE.